Sajtgalleri

Nedan syns ett antal utvalda svenska och utländska Drupalwebbplatser. Har du tips på fler? Skicka in ett förslag!

AstraZeneca BioVentureHub

AZ BioVentureHub är ett resultat av AstraZenecas satsning på öppen innovation som bidrar till ett mer dynamiskt och konkurrenskraftigt life science ekosystem i Skandinavien. AstraZeneca öppnar upp sina kontor, labbutrymmen och andra faciliteter för biotech- och medtech-bolag samt akademiska grupper som kan dra nytta av AstraZenecas infrastruktur och kompetens inom forskning och utveckling.

Svenska Akademien

Happiness har skapat Svenska Akademiens nya webbplats. Arbetet har omfattat hela processen från idé, webbstrategi, koncept, formgivning och utveckling i Drupal, inklusive datamigreringar och integrationer.

Rekvisitt

Rekvisitt AS är experter på att leverera reservdelar till Industriföretag i Norge. De arbetar på MRO marknaden (Maintenance, Repair och Overhaul). Företaget har ett brett spektrum av kunder i olika branscher, bland annat fiskeindustrin, pappersindustrin, träindustrin och livsmedelsindustrin.

Swerust

Swerust är en modern rostskyddskedja med certifierade rostskyddscentra som använder svenska metoder och svensktillverkade rostskyddsprodukter. Byggd med Drupal 7 av Kodamera.

Porsche Club Sverige

Porsche Club Sverige är en ideell förening där drygt 100 funktionärer arbetar utan någon ekonomisk ersättning. Den svenska klubben är den fjärde största Porsche klubben i världen - bland totalt cirka 360 klubbar.

RI.SE

RISE Research Institutes of Sweden är ett nätverk av forskningsinstitut som i global samverkan med akademi, näringsliv och samhälle, genom forskningsexcellens och innovation skapar nytta, tillväxt och konkurrenskraft.

Lejonet & Björnen

Göteborgsbaserade glassföretaget Lejonet & Björnen erbjuder vardagslyx i form av glass, sorbe, frozen yoghurt, glasstårtor och tillbehör. På den nya sajten har smakerna och de fina råvarorna fått träda fram i form av stora härliga bilder.

KåKå

KåKå är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser och tillbehör till bagerier, konditorier och bageriindustrier.

Individuell Människohjälp

IM är en svensk biståndsorganisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap.

IM Fadder

Faddrar hos Individuell Människohjälp har genom fadder.se en unik möjlighet att följa utvecklingen i länderna dit bidragen ges - via text, bild, statistik och video.